Eksklusiivpuidu müük

Eksklusiivpuidu müük

Meie eksklusiivpuidu valik koosneb kvaliteetsetest saare-, tamme-, mustalepa-, kuuse- ja männiplankudest. Meie puidu kvaliteet on kõrgeim turul ning sobib suurepäraselt nii sise- kui välistingimustesse. Meie eksklusiivne puit on valmistatud hoolikalt valitud puuliikidest, mis tagavad nende vastupidavuse ja ilusa välimuse.

Kui soovite erilist ja ainulaadset materjali oma projekti jaoks, siis on meie eksklusiivpuit just see, mida vajate. Meie puidu kasutusvõimalused on laiad ning sobivad suurepäraselt näiteks mööblitootmiseks, dekoratiivsete elementide valmistamiseks või ehitusmaterjalina kasutamiseks.

Meie eksklusiivpuidu müügil on puiduliigid saadaval erinevates mõõtudes ja paksustes, nii et leiate kindlasti just teile sobiva lahenduse. Kui soovite midagi tõeliselt erilist, siis pakume ka personaalseid lõikeid ja viimistlust vastavalt teie soovile.

Kõik meie eksklusiivpuidu tooted on saadaval konkurentsivõimeliste hindadega ning meie ekspertide meeskond on alati valmis pakkuma teile nõu ja abi, et leida teile sobiv lahendus. Ootame teiega koostööd ning aitame teil leida just teie projekti jaoks sobiva eksklusiivse puidu lahenduse.

Viimased postitused

Multši kasutamine

Kus kasutada multši?

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas saaksite oma aias taimede kasvu parandada ja umbrohu levikut vähendada? Üks suurepärane viis selle saavutamiseks on kasutada multši. Multš on

Loe edasi
Erinevad multši liigid

Erinevad multši liigid

Kas olete kunagi mõelnud, milline multš sobiks teie aeda kõige paremini? Multšimine on üks oluline aiatöö, mis aitab säilitada mulla niiskust, vähendada umbrohu kasvu ning

Loe edasi

Kirjuta meile

Puidukäitlus OÜ logo